کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

مخالفت برزیل با ارسال تسلیحات به اوکراین

مخالفت برزیل با ارسال تسلیحات به اوکراین وزیر خارجه برزیل امروز (دوشنبه) گفت، مقامات برزیلی با تحریم‌های یکجانبه‌ای که بدون تایید شورای امنیت سازمان ملل اعمال می‌شوند، مخالف هستند و موضع خود را مبنی بر عدم ارسال تسلیحات به طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین حفظ می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مائورو ویرا، وزیر امور خارجه برزیل در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک تاکید کرد: ما از قدیم با تحریم‌های یکجانبه مخالف بوده‌ایم. ما فقط آن دسته از تحریم‌ها را به رسمیت می‌شناسیم که توسط شورای امنیت سازمان ملل تصویب می‌شوند. این موضع تاریخی سیاست خارجه برزیل است و ما در این مورد هم به آن پایبند هستیم.

در نشست اخیر سران ناتو که در شهر ویلنیوس، پایتخت لیتوانی برگزار شد، اعضای این ائتلاف نظامی وعده ارسال تسلیحات جدید و سنگین را به اوکراین داده‌اند؛ اقدامی که به گفته مسکو صرفا درگیری را طولانی می‌کند و به درد و رنج غیرنظامیان می‌افزاید.

چندی پیش لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهوری برزیل نیز ضمن بازگو کردن موضع دولتش نسبت به جنگ اوکراین، تاکید کرد، روسیه و اوکراین باید به منظور دستیابی به صلح سازش کنند.

او طی یک کنفرانس خبری در رم تصریح کرد: بهترین کار این است که میانجیگری توسط کشور‌ها و طرف‌هایی که در این درگیری شرکت ندارند، انجام شود. هر دو طرف باید یک چیز به دست آورند. روس‌ها و اوکراینی‌ها به خوبی می‌دانند که تنها نیازمند دستیابی به صلح هستند. ظرفیت اتحادیه اروپا برای میانجیگری در این درگیری محدود است چرا که در آن شرکت دارد، درست همانند آمریکا.

رئیس‌جمهوری برزیل به هند، مکزیک و کشور‌های آفریقایی به عنوان میانجیگران صلح بی‌طرف بالقوه اشاره کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار